De basis

Draag bij aan een vrij en veilig internet

Bits of Freedom zet zich in voor een veilig, open en vrij internet. Zo kan jij daar bij helpen.

Bits of Freedom is een onafhankelijke stichting die al sinds 1999 opkomt voor een vrij en open internet. Om jou in je dagelijks leven te helpen je privacy te verbeteren bouwden we deze website. Maar uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat het niet meer nodig is om zelf zo scherp te zijn op je privacy. Wij vinden dat jouw veiligheid om gebruik te maken van alle kansen die het internet biedt voorop moet staan bij het maken van regels en wetgeving. Daarom komen we op voor jouw datarechten, strengere regels voor platformen als Facebook en Google en tegen opties voor bedrijven of de overheid om jou (online) te volgen. Bekijk hier de website van Bits of Freedom.

Doneer

Bits of Freedom is een kleine organisatie die actie voert tegen grote organisaties als Facebook en Google. Jouw bijdrage is daarom van groot belang, want alleen dankzij honderden donateurs kunnen wij ons werk blijven doen.

Je kunt doneren op de website van Bits of Freedom

Conclusie

Het is superfijn dat je op deze website je privacy kunt verbeteren. Maar het zou nog fijner zijn als er strengere regels en wetten waren voor overheden en bedrijven, waardoor ze jouw privacy automatisch zouden waarborgen. Steun daarom Bits of Freedom.

Credits

Geschreven op

09-12-2020

Laatst bewerkt op

09-12-2020

Heeft dit je geholpen?

We horen graag wat jij van dit artikel vond.
Laat hiernaast weten of je iets aan deze tip hebt gehad.

Wat jammer! Was iets onduidelijk of incompleet, dan horen we het graag! Laat hiernaast je reactie achter en wij zorgen dat we er iets mee doen. Bedankt! Let op: dit is anoniem en kunnen jou dus niet persoonlijk antwoord geven.